Discover Dutch Dance

HOUSE of DJ’s is een wereldwijd uniek initiatief op het gebied van Dutch Dance; de heilige grond van dj’s en de Dance industrie.

Nederland heeft een rijke geschiedenis op het gebied van Dance; ons kleine landje kent grondleggers van de industrie, nummer 1 artiesten, toonaangevende festivals en het grootste Dance-label van de wereld. Er wordt een omgeving gecreëerd waarin bezoekers alle facetten van de ‘legacy’ van de Dutch Dance kunnen voelen en ervaren.

Vooralsnog is HOUSE of DJ’s gepland in Breda, de stad waar enkele dj’s uit de Nederlandse top hun roots hebben liggen. Daarnaast willen de Fontys Hogescholen en de Rockacademie in deze stad zich meer profileren met hun dj-opleidingen. De gemeente ziet in het initiatief een kans om Breda internationaal en naar een breed publiek te presenteren.

Lees meer

experience-thumbnails

Experience Centre

In het Experience Centre kunnen bezoekers met een fysieke experience in de huid kruipen van iedereen die iets met dancemuziek te maken heeft, zoals dj’s, producers, toermanagers, en

Meer info

centre-thumbnails

DJ Centre

Daarnaast is er een plek voor beginnende dj’s – het DJ Centre – waar ze alle aspecten van het vak kunnen leren en studio’s en productieruimtes kunnen huren. Hier komen dj’s van over de hele

Meer info

community-thumbnails

DJ Community

De DJ Community wordt een platform waar bezoekers en andere geïnteresseerden ervaringen kunnen delen en herbeleven. Daarnaast is dit platform voor labels een geweldig kanaal om

Meer info

cafe-thumbnails

HOUSE of DJ’s Café

Wanneer de bezoekers en de dj’s toe zijn aan een hapje en een drankje, kunnen ze terecht in de Power Dance Pub; een horecavoorziening die de sfeer van Dutch Dance ademt.

Meer info

Onze droom

Onze ambitie is om van de eerste HOUSE of DJ’s een plek te maken die als toeristische ‘must see’ gezien gaat worden. Niet alleen door nationale toeristen, maar zeker ook door internationale bezoekers. Onze droom is dat House of DJ’s een internationaal merk wordt dat zich op lange termijn in verschillende steden over de wereld gaat vestigen. Daarmee zal op termijn niet alleen de ‘legacy’ van de Dutch Dance een groter bereik krijgen, maar kunnen we ook verschillende internationale stromingen nader gaan belichten.

schermafbeelding-2016-09-19-om-23-04-38