rockacademie

Samenwerking met Rockacademie

HOUSE of DJ’s heeft bekend gemaakt dat ze een samenwerking is aangegaan met de Rockacademie. De Rockacademie is een 4-jarige voltijds HBO (bachelor) opleiding van Fontys en leidt muzikanten op tot ondernemende professionals die de muziekindustrie mede gaan bepalen.

Met deze samenwerking heeft HOUSE of DJ’s een eerste stap gezet om het DJ Center vorm te geven zodat het kan uitgroeien tot broedplaats van nieuw DJ talent in Nederland. Binnen het HOUSE of DJ’s concept is het DJ Center de plaats waar bestaande en nieuwe DJ talenten samen komen om kennis en informatie uit te wisselen, nieuwe tracks op te nemen en waar ideeën tot wasdom komen.

“Dit kan een belangrijk kenniscentrum worden voor dj-producers”, aldus Raf Jansen docent music production van de Rockacademie. “HOUSE of DJ’s is een initiatief wat ik van ganser harte ondersteun! Het is erg fijn om te zien dat er initiatiefnemers zijn opgestaan die de noodzaak van een muzikaal “epicenter” voor de dance hebben ingezien en begrijpen dat Breda een zeer belangrijke rol in de geschiedenis van Dance Music speelt.”

http://fontys.nl/rockacademie/