interview-roulsen

Interview met Roulsen

Wat vind je het meest opvallend aan het concept?
“Het is vernieuwend, breed opgezet en het ziet er creatief en aantrekkelijk uit.” 

Wat spreekt je het meest aan in het concept?
“Ik zie het als een nieuwe weg om contact te maken met ons publiek en professionals.”  

Voor wie zou HODJ’s het meest geschikt zijn?
“Ik denk voor iedereen die affiniteit heeft met dancemuziek. Van de gewone luisteraar tot de DJs zelf.” 

Wat zie je als grootste uitdaging?
“Een mooie uitdaging is om dancemuziek aantrekkelijk te houden voor het publiek. De dancescene is groot en er is ontzettend veel aanbod. Wij moeten ervoor zorgen dat ons publiek geprikkeld blijft worden door vernieuwende elementen. Zolang wij zorgen dat we dicht bij onszelf staan en meegaan met de kansen die zich voordoen zullen we met positieve energie de dance liefhebbers blijven bereiken en entertainen.”

Wat denk je dat dit voor de DUTCH DANCE kan betekenen?
“DUTCH DANCE is een initiatief die dit bevorderd. Het brengt meer inzicht en betrokkenheid naar de dancescene. Mensen kunnen via een nieuwe weg onze scene beleven en meer te weten komen over de DJs, muziek en welk verhaal er achter jou favoriete artiest of liedje zit.” 

Wat gaat HODJ’s, denk je, voor jouzelf betekenen?
“Ik denk dat het voor mij een nieuwe manier is om in contact te komen met andere professionals in de scene. Om samen te kunnen innoveren en ons plezier en kennis te kunnen overbrengen aan anderen.” 

Heb je nog tips voor ons?
“Misschien voegt dit wat goeds toe:) Een vriend van me zit in een bedrijf met de volgende filosofie: blijf de dingen doen die jullie leuk vinden.  Mocht er iets zijn wat niemand in jullie team leuk vind zoek mensen buiten jullie team die de dingen wel leuk of schrap het hele item.”