DJ Centre

HOUSE of DJ’s heeft de potentie om een wereldwijd verzamelpunt van dj’s te worden. Met name het DJ Centre kan een broedplaats voor nieuw talent opleveren; een nest waarin jonge, talentvolle dj’s zichzelf kunnen ontwikkelen en waar ze kunnen werken aan het verwezenlijken van hun droom. Het DJ Centre kan jonge muziekmakers het broodnodige steuntje in de rug bieden en hen helpen bij het vergaren van naamsbekendheid.


Het hart van HOUSE of DJ’s

Het DJ Centre zal het hart van het HOUSE of DJ’s gaan vormen. Dit wordt het centrale punt waar dj’s uit de hele wereld bij elkaar komen. Samen kunnen ze muziek maken, sparren over nieuwe ideeën en werken aan nieuwe tracks en de meest succesvolle dancenummers creëren.

Met een eigen studio, aparte werkplekken en mogelijkheden om samen te chillen zal het DJ Centre een plaats worden die voor elke dj iets anders biedt. Een verzamelplaats met talrijke mogelijkheden! Een belangrijk onderdeel hiervan is ook de Fontys Rockacademie, die een internationale dj-opleiding wil starten binnen HOUSE of DJ’s.

 

Deze pijler zal dus meer worden dan alleen een plek voor jong talent, op weg naar wereldwijde roem. Het DJ Centre wordt een plaats voor dj’s van jong tot oud, van nieuw tot gearriveerd. We creëren een toevluchtsoord voor dj’s; het walhalla van de Dutch Dance. Het DJ Centre wordt speciaal voor dj’s gemaakt en helemaal afgestemd op hun behoeftes en wensen. Een garantie voor toekomstig succes!

tiesto-banner

DJ Sessions

In samenwerking met BAX-shop worden er DJ Sessions georganiseerd, waarin experts en beroemde dj’s hun kennis delen door middel van workshops en lezingen. In samenwerking met BAX-shop worden er DJ Sessions georganiseerd, waarin experts en beroemde dj’s hun kennis delen door middel van workshops en lezingen.