DJ Community

Tegenwoordig gebeurt vrijwel alles online, van winkelen tot aan informatie verkrijgen. Het is dan ook logisch dat één van de vier pijlers van HOUSE of DJ’s zich richt op de mogelijkheden die het internet biedt. Daarom wordt er een online pijler opgericht: de DJ Community. Zo hoeven dj’s en geïnteresseerden van over de hele wereld niet telkens naar Breda of naar een HOUSE of DJ’s te reizen. Op deze manier kunnen ze online ervaringen delen of herbeleven met anderen uit de dance-industrie.

 

Mogelijkheden

Het internet biedt enorm veel mogelijkheden voor HOUSE of DJ’s. Op een forum kunnen bezoekers en andere geïnteresseerden praten over de Dutch Dance, ervaringen delen of vragen stellen aan anderen.

Het platform – de DJ Community – biedt ook voor labels fantastische mogelijkheden: zij kunnen nieuwe talenten en beginnende dj’s via het internet laten doorbreken. Op deze manier is gemakkelijk een specifiek publiek te bereiken. Dj’s en producers kunnen samenwerking zoeken, demo’s droppen, technische vragen stellen en ontvangen zij tevens speciale deals in samenwerking met partners.

 

Nog steeds bedenken we nieuwe mogelijkheden waarop we de DJ Community kunnen inzetten. Het internet wordt in ieder geval een enorm belangrijke steunpilaar voor HOUSE of DJ’s, en we gaan er alles aan doen om dit op een zo effectief mogelijke manier te gebruiken. De DJ Community zal op die manier een grote rol spelen bij HOUSE of DJ’s en het internationaal bekendheid vergaren van dit nieuwe concept.

Wordt lid van de HOUSE of DJ’s Community

Een groot aantal DJ’s ondersteunt het van HOUSE of DJ’s initiatief. Wil jij als dj ook graag je naam verbinden aan dit baanbrekende concept? Neem dan contact met ons op en join! Een groot aantal DJ’s ondersteunt het van HOUSE of DJ’s initiatief. Wil jij als dj ook graag je naam verbinden aan dit baanbrekende concept? Neem dan contact met ons op en join!