Experience Centre

Stel je een plek voor waar je de muziek uit de toekomst al kunt beluisteren. Een plek waar de toekomstige wereldsterren aan het werk zijn om hun droom – furore in de muziekwereld maken – te verwezenlijken, of een plek waar je juist terug in de tijd kunt, naar waar het allemaal begon voor de Dutch Dance. Een plek met een tijdmachine die je meeneemt door het verleden, het heden en de toekomst van de Nederlandse dj’s. Die plek wordt werkelijkheid: beleef het allemaal in het Experience Centre!

 

Op avontuur door de tijd

Beluister de muziek die over een paar maanden pas op de radio komt en bekijk de studio’s en werkplekken van de DJ-sterren van de toekomst. Als bezoeker van het Experience Centre kun je genieten van een avontuur door de tijd: bekijk het verleden van wereldberoemde dj’s en leer over hoe zij aan de top beland zijn en hoe zij de wereld veroverden met hun muziek. Alle aspecten van de Dutch Dance komen in een stortvloed aan ervaringen en avonturen aan bod. Dit alles beleef je op je eigen manier; jij bepaalt de route!

Verschillende aspecten

Nog steeds bedenken we nieuwe ideeën en aspecten voor het Experience Centre. Er zal een heleboel te beleven zijn! Denk hierbij aan:

 

  • The History of Dance: waar is het begonnen? En waar gaat het naartoe?
  • Famous Dutch DJ’s: wie zijn de Nederlandse dj-helden? Wie waren ze, voordat ze bekend werden?
  • DJ Studio en Werkplekken: hoe gaan dj’s te werk? Hoe ontstaat een nieuwe hit?
  • Tips & Tricks: waar moet je op letten als beginnende dj? Hoe ga je om met al die aandacht?
  • Dancestyles: welke diverse Dance soorten zijn er?
  • Personal DJ: hoe voelt het om zelf een dj te zijn?
  • Fanshop: hier kunnen liefhebbers terecht voor speciale fan-artikelen van je favoriete dj-helden.