HOUSE of DJ’s Café

Drink, eet en dans. De volgorde mag je zelf bepalen! De Power Dance Pub is een horecaconcept waarin de Nederlandse dj-helden en de Dutch Dance centraal staan. De subtitel – “A Tribute to Dutch DJ’s” – spreekt voor zich: de Nederlandse dj’s worden hier als helden geëerd. Geniet in een ambiance van Nederlands succes, een rijke historie en invloedrijke muziek van een welverdiend hapje en drankje, met een vervolg op de dansvloer.

 

Nederland, mijn vaderland

In de Power Dance Pub kun je te midden van een gezellige sfeer iets drinken en eten. Het trendy interieur zal voorzien zijn van de nieuwste snufjes op het gebied van beeld en geluid. Overdag zal er rustige deep house of Ibiza lounge muziek worden gedraaid, maar tegen de avond stijgt het BPM gehalte gestaag.

Het ritme zal gedurende de avond alleen maar stijgen, totdat er aan het eind echt snelle en ritmische Dance wordt gedraaid.

 

Maar wat is een tribute aan Nederlandse dj’s zonder een echte Nederlandse sfeer? Daarom zal minstens tweederde van de muziek van Nederlandse origine zijn en zullen meerdere details in de pub een link met Nederland kennen. Wat dacht je van een heerlijke Nederlandse stroopwafel bij je koffie?

 

De bedoeling is dat de Power Dance Pub een wereldwijd concept wordt. De eerste pub moet gevolgd worden door vele andere, om op die manier een keten van Dutch Dance cafés te creëren. En de geboortegrond van dit alles is dan het mooie Breda!