Discover Dutch Dance

HOUSE of DJ’s is een wereldwijd uniek concept als verzamelpunt en broedplaats van dj’s en tevens een enorme trekpleister voor toeristen, die meer willen leren over de geheimen van de Nederlandse en Bredase DJ’s. Op deze heilige grond van de Dutch Dance komen dance liefhebbers en DJ’s samen om geschiedenis te schrijven. HOUSE of DJ’s zal niet alleen de kennis van bezoekers verrijken, maar ook een plek bieden aan nieuwe DJ’s die zich hier kunnen ontwikkelen. Voelen, prikkelen en ontwikkelen: dat is de kracht van HOUSE of DJ’s.

Een internationale trekpleister worden die de ‘legacy’ van de Dutch Dance uitstraalt; het is een taak die op de schouders van HOUSE of DJ’s rust. Daarom bestaat het initiatief uit vier pijlers, die samen in staat zullen zijn om die taak zo goed mogelijk te volbrengen.

De fundering van HOUSE of DJ’s bestaat uit vier pijlers: het Experience Centre, het DJ Centre, de Power Dance Pub en de DJ Community. Klik op één van de pijlers voor meer informatie en ontdek zelf wat er allemaal te beleven valt in de verschillende pijlers van HOUSE of DJ’s!

Experience Centre

In het Experience Centre kunnen bezoekers met een fysieke experience in de huid kruipen van iedereen die iets met dancemuziek te maken heeft, zoals dj’s, producers, toermanagers, en technische diensten als lichtontwerpers en podiumbouwers.

Meer info

DJ Centre

Daarnaast is er een plek voor beginnende dj’s – het DJ Centre – waar ze alle aspecten van het vak kunnen leren en studio’s en productieruimtes kunnen huren. Hier komen dj’s van over de hele wereld samen om muziek te maken.

Meer info

DJ Community

De DJ Community wordt een platform waar bezoekers en andere geïnteresseerden ervaringen kunnen delen en herbeleven. Daarnaast is dit platform voor labels een geweldig kanaal om beginnende dj’s en artiesten uit de subtop bekendheid te geven bij een specifiek publiek.

Meer info

HOUSE of DJ’s Café

Wanneer de bezoekers en de dj’s toe zijn aan een hapje en een drankje, kunnen ze terecht in de Power Dance Pub; een horecavoorziening die de sfeer van Dutch Dance ademt.

Meer info

Wil jij ook dat onze droom werkelijkheid wordt?