Presskit

Download hier onze perskit en spread the word! Wil je uitleggen wat het initiatief HOUSE of DJ’s nu precies inhoudt, maar vind je de juiste woorden niet? Dan hebben wij drie handige tekstjes voor je, in drie verschillende lengtes:

Kort (140 tekens)

HOUSE of DJ’s: het epicentrum van de Dutch Dance waar je de kracht en verhalen van de Dutch Dance kunt beleven.

 

Medium

HOUSE of DJ’s is de plek waar de Nederlandse dj’s en de dancemuziek worden geëerd. In het Experience Centre leer je alles over de geschiedenis van Dance en ervaar je hoe het is om in het middelpunt van de Dance te staan. Verder is er een levendige en interactieve sfeer dankzij het DJ Centre, waar dj’s samenkomen om nieuwe tracks te produceren. En kan er genoten worden van een hapje en een drankje in HOUSE of DJ’s Cafe.

 

Lang

Hoe komt het Nederland zo dominant is in de wereldwijde Dance? Wat is het geheim van dit succes? Wat is de reden dat er zo veel deejays uit Breda komen? Ontdek het antwoord op deze vragen en kom meer te weten over de geschiedenis van de Dutch Dance in het Experience Centre, epicentrum van HOUSE of DJ’s! In het Experience Centre kruip je in de huid van de beste deejays, maak je je eigen tracks en ontmoet je die deejays die naar de wereldtop op weg zijn.

 

Deejays werken en chillen in het DJ Centre. Zonder deze pijler is HOUSE of DJ’s uiteraard niet compleet! Door een werkplek te bieden voor beginnend talent en ervaren dj’s ontstaat er een broedplaats voor nieuwe samenwerking en ideeën. Door het stimuleren van de dj-gemeenschap ambieert Breda, dat ook de komende jaren de nummer 1 dj’s van de wereld hier vandaan komen.

 

HOUSE of DJ’s heeft een hoop te bieden, zoals winkels die gerelateerd zijn aan Dutch Dance en dj’s. Denk aan een headphone shop, een kledingwinkel, barber shop en nog veel meer. Natuurlijk kun je er ook chillen:  HOUSE of DJ’s Cafe biedt een ambiance met live dj-sets en een restaurant met buitenterras.

Opmerkingen

Voordat je begint met het downloaden van onze persfoto’s, hebben we twee kleine opmerkingen. Allereerst willen we je vragen of je onze fotografen, die deze prachtige persfoto’s gratis voor ons hebben gemaakt, de juiste credits wil geven. Je kunt hun namen vinden in de titels van de foto’s.

 

Ten tweede willen we onze archieven zo compleet mogelijk houden en willen we graag je artikel, blog, etc. delen via onze website en social media. Om ons hierbij te helpen, vragen we je om ons een kopie van je artikel te mailen naar info@houseofdjs.nl of per post te toe te sturen (Gareelstraat 25, 4851 TG Ulvenhout).

 

Publicaties

Op deze pagina vind je alle artikelen en blogs die zijn verschenen over HOUSE of DJ’s. Wil je een artikel of blog publiceren over HOUSE of DJ’s? Heb je een publicatie gezien die nog niet op de lijst staat? Neem dan contact met ons op, wij horen het graag!